2014-06-26 2246 views
行到K11後門,會見再間裝修得好Fancy的餐廳,走可愛路線的女孩經過,肯定會驚叫再衝入去。夜晚八點黎到,walk in直落有檯,邊行邊發現呢間餐廳真係好夢幻童話公主Feel,當然啦,佢主sell婚禮喜慶,亦有子公司/母公司做影婚紗相,嗯,難怪。再次強調:餐廳室內裝修好靚好Cute,有晒布景板、靚檯靚椅、自家設計公仔人像供食客影相,黎影相,一流;黎食野,一般!炸蟹餅賣相精美,蟹肉好足料,味道略嫌啖口,普通。巴馬火腿多士最好食這個,火腿夠晒咸,配埋芝士同脆多士,味道豐富,唔錯唔錯!野菌黑松露意大利飯這個飯,最好食係面個幾條荀,爽口而鮮甜,頂個舊芝士塊,唔掂... 好重油益味,唔放好過,飯係幾creamy,可是就算二人share,都好滯,好在份量唔多,滯極有限。順帶一提,呢到有水提供,但要主動同侍應拎囉。雖有可愛包裝,但吃貨女的我表示試過一次就夠。總結就是:選擇不多價錢偏貴份量偏小水準一般沒有下次
炸蟹餅
賣相精美,蟹肉好足料,味道略嫌啖口,普通。
巴馬火腿多士
野菌黑松露意大利飯

順帶一提,呢到有水提供,但要主動同侍應囉。雖有可愛包裝,但吃貨女的我表示試過一次就夠。

總結就是:
選擇不多
價錢偏貴
份量偏小
水準一般
沒有下次
$150 (Dinner)