2023-03-31
經典印度野!乾淨又衛生!4人$650!一共8粒嘅印度街頭小食!店員好nice咁教你點食,總之就加完汁之後一啖擺入口。隨之而來嘅係一股奇特嘅味道,印度香料mix豆泥mix酸辣汁,咀嚼片刻之後就有生洋蔥嘅小小辛辣味,必食!(必食唔代表好食,不過你一場黎到,唔通唔食D咁有特色嘅嘢?)比我四分五裂嘅雞肉捲餅十分......不印度,生菜加好多千島醬,好似食緊沙律咁,雞肉非常乾。當食普通沙律就ok$70嘅8粒雞肉餃子蝕到入肉,呢幾粒八X雲集水餃質素收我$70,雖然嗰醬係印度風情,餃子嗰餡係印度咖哩味,$70真係好過份。雞肉咖哩加薄餅我都唔知點解又係雞,不變嘅係佢都係咁柴,強烈建議黎呢間野唔好食雞。(雖然其他可能仲伏)咖哩,一如既往嘅奇特印度香料味,甘,微苦搞,唔掂薄餅,普通到不能再普通嘅薄餅大size pizza嗰樣望落好正,食落好! 似pizzXhut冇任何嘅特別之處,冇任何嘅讚賞之處,冇任何嘅貶抑之處。(芝士可以拉得幾長吓算唔算特別?)$40 酸乳酪(甜)confirmed!!!!!印度乳酪毫無特別之處,建議惠X,百X購買同款同味乳酪。瑪莎拉奶茶很好!終於有一種膠膠地,臭臭地嘅味!咁先
一共8粒嘅印度街頭小食!
店員好nice咁教你點食,總之就加完汁之後一啖擺入口。
比我四分五裂嘅雞肉捲餅
$70嘅8粒雞肉餃子
雞肉咖哩加薄餅
咖哩,一如既往嘅奇特印度香料味,
甘,微苦
搞,唔掂
薄餅,普通到不能再普通嘅薄餅
大size pizza
嗰樣望落好正,食落好! 似pizzXhut
$40 酸乳酪(甜)
confirmed!!!!!
印度乳酪毫無特別之處,建議惠X,百X購買同款同味乳酪。
瑪莎拉奶茶
很好!終於有一種膠膠地,臭臭地嘅味!咁先係印度ar ma。飲完一啖完全唔想飲第二啖! 有feel!強烈推薦!!!(其實真係推薦,幾特別)
PS 攞嗰外賣盒都要超過十分鐘,好有印度效率!I like it!
PPSS 仲要嗰外賣袋full of oil!nice! my friend!