2024-07-04 113 views
今日去左黃竹坑新Mall,好多餐廳都好多人,反而商戶就好少客。本黎想食台灣麵,不過怕有排等,就轉身行過去呢間韓國Cafe😄呢個品牌近年都keep住擴充,好多大型Mall都見到佢個足跡。從個裝修可以睇得出佢地大推韓國橘子🍊🍊,我去濟州島旅行知道係佢地特產,不過今日好餓😛所以無向甜野埋,反而就order左"韓國Sushi",即係飯卷,今次試係明太子味,好大碟好多件都好唔錯😀!跟手order多個芝士焗肉醬千層麵,呢個就有少少西餐feel,無咩特色。不過總體都OK好食,今日實左太趕了,下次要食返個窩夫先得!😜本餐美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/10
今日去左黃竹坑新Mall,
本餐美味指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/10