2021-04-12 43 views
係尖沙咀既街頭上,竟然零零些些見到有間橙色既餐廳,特別既裝修真係幾吸晴,反正而家冇得去旅行,所以我決定今日要展開我既異國體驗之旅果然冇令我失望,餐廳裝修都幾特別,仔細研究後發現餐廳原來主打蒙古菜,真係咁大個人都未食過,莫講話去蒙古成間餐廳燈光比較昏暗,仲有好多白色羊毛既毛毛櫈,就算夏天坐落去又幾舒服,唔會吉肉,牆壁上仲有唔少充滿蒙古特色既羊頭、羊皮添講返野食先,午餐係以半自助形式,即係揀左個餐之後,你就可以任食以下既沙律、小食、餐湯,真係可以食到攬住個肚走有炒小白菜同炒麵各式沙律菜同醬汁,方便大家自製沙律仲有咖喱雞、春卷俾大家睇下我既戰利品先主角終於到,就係我第一次食既羊肉pizza羊膝非常大舊,有成半隻筷子咁長,d肉超淋,如果覺得唔夠味仲可以點生蒜或者個辣汁一齊食添

有炒小白菜同炒麵
各式沙律菜同醬汁,方便大家自製沙律
仲有咖喱雞、春卷
俾大家睇下我既戰利品先
主角終於到,就係我第一次食既羊肉pizza
游牧羊肉薄餅
紐西蘭羊膝手抓羊
2021-04-10
$218 (Lunch)
游牧羊肉薄餅
紐西蘭羊膝手抓羊