2014-09-05 432 views
知道自己經常搵野食所以早上已經揀定少少零食比自己下午/口痕時食,近近地喺pacific coffee睇下有咩好食~喺麵包櫃睇咗一陣,曲奇同蛋糕都幾吸引,所以睇睇卡路里,睇下邊樣無甘肥~最後選咗banana walnutbanana walnut3款蛋糕之中以香蕉合桃蛋糕嘅卡路里最低,一件260 kcal,尚算可以接受~打開後發現蛋糕面頗粘,感覺好濕,質感不太好. . .而蛋糕質感非常厚實,而且十分粗糙,真是嚼感十足. . .有如一塊橡皮擦. . .香蕉味不濃. . .當中有粒合桃更「行」咗. . . 以後不會再吃這個了. . .
banana walnut
2014-09-04
TakeAway
$17 (Tea)