1K
2024-04-28 19 views
👧🏻😋👅🍽✨檸檬檸檬 夏天要檸檬 🍋 -🍋 apm店最近rebrand, 當然有保留freshtea同奶茶系列, 但多左鮮檸同喪打檸檬系列, 迎合返需要清新飲品既夏天🍋 近年周街都係手打檸檬茶, 好似好耐冇飲happy lemon, 但明明我中學時期佢地已經主打手搖檸檬茶😝 見佢地3月開始仲有做買一送一優惠, 詳情可留意店面宣傳或佢地社交平台-🍋喪打檸檬三兄弟💯喪打檸檬系列最少7分甜, 平時飲開半甜但喪打檸檬真夠酸, 7分都覺得OK唔會太甜; 香水檸檬味好清香, 唔會有陣刺鼻味道-🍋馥郁金桔檸檬茶✨用左青檸同金桔放入茉莉茶底, 飲落好清爽; 金桔仲有酸酸地帶回甘既味道
👧🏻😋👅🍽✨
檸檬檸檬 夏天要檸檬 🍋