2016-11-18 1526 views
喺親戚屋企無聊玩手機,隨便一刷,刷到全部都係野食,竟然睇到餓曬,直接就著鞋出門啦~~~華南粉麵喺銅鑼灣地鐵站附近,門口可以見到好大個招牌。環境系好傳統兼懷舊嘅茶餐廳,覺得特別有味道!!牛雜米,料好足,個湯底夠曬清淡,完全唔會搶咗牛雜嘅味道,而且都好大碗,我一個人喺絕對食唔曬嘅...雲吞麵入面嘅雲吞,佢嘅肉餡比較爽口,不過相比起牛雜嚟講就會少啲。檸啡~~記得我第一次飲嘅時候就覺得佢嘅味道好特別,所以一直都好鐘意!覺得檸檬同咖啡味道嘅碰撞,邊個都搶唔到對方嘅味道!!一遍食野嘅時候仲可以一遍廳老細將去泰國旅遊嘅事,不過店入面喺唔可以外帶飲品嘎!!
華南粉麵喺銅鑼灣地鐵站附近,門口可以見到好大個招牌。

環境系好傳統兼懷舊嘅茶餐廳,覺得特別有味道!!

2016-11-02
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
$46 (Lunch)