2022-02-10 417 views
呢間係位於天水圍樂湖新北江商場嘅櫻花樹下!聽個名都已經好有詩意,睇下呢間日本餐廳又有幾新鮮啦!環境/喺邊度?呢間鋪頭嘅位置有少少偏僻,但如果你知大概喺邊你就會即刻見到佢!你仲未搵到喺邊?正門搭電梯上一樓再去電梯嘅後面就會見到架喇。呢間鋪頭真係好大間,而特別嘅點就係要喺收銀處拎餐牌搵位坐。啲位多到餐牌都唔夠喇😂😂😂我就叫咗個早餐H餐雪花肥牛豬腳濃湯烏冬+熱檸茶。呢個餐最正係可以唔同料唔同湯咁配,當然唔同料都唔同價錢嘅,但最貴都係$40啫。料方面就唔到講喇,冇任何材料沉底嘅😂😂😂讚嘅地方係佢牛肉真係好大舊,夾起第一舊嘅時候我有少少shock咗。湯底就普普通通,唔會油唔會多味精。麵方面都係幾多嘅。早餐嚟講係已經好多料架喇!見到網上嘅餐牌好似都唔係太清楚,最後兩頁就係呢間嘅所有食譜,希望可以幫到有興趣去食嘅大家啦!

環境/喺邊度?

雪花肥牛豬骨湯烏冬+熱檸茶
2022-01-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$38 (Breakfast)
雪花肥牛豬骨湯烏冬+熱檸茶