2016-11-15 405 views
食呢間係因為有朋友比左張cash coupon我, 加上佢極力推薦下, 甘岩我要渣車出街, 順便過去米線陣試下係咪真係甘得, 來到樂富分店夜晚7點未到, 點知門口已經有好多人等位, 又落毛雨 (果個位置半露天) 甘一場黎到咪等下, 反正有100蚊free, 最後連等位, 留左2個鐘, 因為食米線有折, 變相無左free parking, 條數係返度見到隔離左右多數係2人食, 個個張枱都勁多野食(叫SET), 對我有選擇恐懼既人黎講, 樣樣都想食, 都唔知叫咩好……最後叫左朋友推介既大汗豬扒擔擔米線餐, 豬扒上枱就聞到很重的炸蒜及香料味, 加上炸得脆卜卜,跟餐配蒜泥白肉有極之重蒜香味, 好美味 老公就叫左鮮茄雞肉蟹棒烏東(忘記影相)配雞絲粉皮, 呢個組合不過不失, 仲有叫左朋友推介我叫既凍芒果鐵觀音, 我就覺得麻麻地, 老公就叫左椰汁紅豆冰, 呢D無得輸啦
食呢間係因為有朋友比左張cash coupon我

,跟餐配蒜泥白肉有極之重蒜香味, 好美味

老公就叫左鮮茄雞肉蟹棒烏東(忘記影相)

麻辣雲吞
雞絲粉皮
蒜泥白肉
大汗豬扒擔擔米線餐
Other Info. : 結論係如果米線陣開係我樓下, 我會考慮經常去, 但位置唔近我, 只可以間中去食
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$71 (Dinner)
Dining Offer
Voucher