2009-03-10
又係朋友生日聚會,今次人多所以選擇咗去食放題呢晚係睇完戲先到,所以10:00先開始落order,但last order係10:40,我哋坐低已經叫咗好多嘢食,食物亦陸續好快就到其實呢班人已經食過寶勒巷嗰間金田好多次,今次想求新,咪試吓呢間,有清酒贈卷,生日仲有壽司旦糕送喎(每位入座仲送一隻熟生蠔)前菜: 蟹籽沙律細細碟,可以叫多幾碟...各類刺身: 甜蝦雖然細隻但鮮甜好味,其他三文魚,劍魚,油金魚,甜旦刺身都好好食。各類壽司: 啲飯太散包得唔夠實。軟殼蟹壽司,鰻魚芝士卷,象拔蚌壽司好味。牛肉同燒三文魚壽司略諧,麻麻地。手卷無咩味麻麻地,紫菜太un,剩番好多。各款熟食: 牛肉火煱,海鮮火煱多料夠味。燒靖魚比較乾身,都ok。大蝦天婦羅、酥炸雞軟骨好味。我最愛既鹽燒牛舌切粒夠厚好味。總結餐廳: 店員友善,上菜快,食物款式較多,適合大班朋友聚會。有長枱唔算好迫,亦唔會吹人交枱,有機會會再去。
前菜: 蟹籽沙律細細碟,可以叫多幾碟...