2022-08-12 217 views
📍尖沙咀 《𝐇𝐞𝐒𝐡𝐞𝐄𝐚𝐭》   #款式多羅羅西餐廳  ✨牛油果蟹肉凱撒沙律 $𝟕𝟖 頭盤緊係叫返個健康沙律先🥗沙律菜新鮮爽脆,蟹肉份量都多,牛油果食落新鮮但牛油果控表示想要更多😝,沙律上面加上碎芝士,好滋味好夾🥑✨黑松露雜菌春雞燴意大利飯 $𝟗𝟖 燒春雞有一件雞脾肉同一件雞胸肉🐓,性價比好高!食落肉質嫩滑, 𝐑𝐢𝐬𝐨𝐭𝐭𝐨味道都調得幾好,好香黑松露味,仲有拉芝效果,不過個汁如果收乾多少少會更𝐩𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭🤤✨烤紐西蘭牛扒配燒汁 $𝟏𝟔𝟖 牛扒叫左𝟕成熟,燒出黎都好香牛味,肉質厚實🥩仲配埋炸薯條🍟不過就無乜食到伴碟既沙律,因為叫左個凱撒沙律食飽左🤣  ✨宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $𝟏𝟎𝟖 梳乎厘個賣相好精緻,班戟上面淋既抹茶糖漿上碟既時候仲一路流緊落去,食落好濃郁嘅抹茶味,仲有有少少黑芝麻忌廉,食落會食到抹茶香,又有黑芝麻香,隔離仲有紅豆點綴,口感好豐富。我地仲加左球抹茶雪糕,𝐝𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞抹茶享受,抹茶控可以一試🍵🫶🏻✨牛油果乳奶昔 $𝟑𝟎 跟餐加𝟑𝟎蚊即可加配一杯特飲,我地就揀咗牛油果奶昔🥑🍼牛奶味好重,有淡淡既牛油果味,味道清甜爽口,唔會覺得濟☺️味道:𝟖/𝟏𝟎    性價比: 𝟖
📍尖沙咀 《𝐇𝐞𝐒𝐡𝐞𝐄𝐚𝐭》

✨烤紐西蘭牛扒配燒汁 $𝟏𝟔𝟖

✨宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $𝟏𝟎𝟖

✨牛油果乳奶昔 $𝟑𝟎
跟餐加𝟑𝟎蚊即可加配一杯特飲,我地就揀咗牛油果奶昔🥑🍼
牛奶味好重,有淡淡既牛油果味,味道清甜爽口,唔會覺得濟☺️
牛油果奶昔

味道:𝟖/𝟏𝟎
性價比: 𝟖/𝟏𝟎
2022-08-09
$250 (Dinner)
牛油果蟹肉凱撒沙律
黑松露雜菌春雞燴意大利飯