2018-10-18 621 views
相約姐妹遊大館,遊覽前食返個早餐先,行完斜路上黎太肚餓喇😌一行入去就己經係呢間,就食佢!同小妹一人叫一個餐,都食晒,因為都幾好食同埋真心肚餓😂芝士植物牛肉炒蛋漢堡~小妹叫左呢個,炒蛋都幾多,本身牛油味重都幾香,少少咸咸地,個包都唔似外表好似硬咁,外脆內軟的。鮑汗海螺粒火腿通粉 配炒蛋、牛油豬仔包~份量覺得剛好,炒蛋滑溜有奶味,通粉入面既火腿大大粒,同埋海螺粒都不錯,通粉浸左一陣都無話變淋到。另外跟餐有個迷你豬仔包,一般我都好少食跟餐既餐包,佢切開左一半查左牛油,本身諗住食一啖,食食下成個食晒😅因爲牛油少少咸咸地好香,另外都係個包外脆內軟👍🏻呢度係自助形式拎餐具,都buy 既,感覺不錯,食左個滿足既午餐😺
同小妹一人叫一個餐,都食晒,因為都幾好食同埋真心肚餓😂
芝士植物牛油炒蛋漢堡

鮑汁海螺粒火腿通粉餐

2018-10-17
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$62 (Lunch)
鮑汁海螺粒火腿通粉餐