2018-09-25
掃街黎講,有野食就一定要有埋野飲藍田匯景選擇唔算多,要麼許留山要麼歇腳亭,講真,今次可能係我第一次飲佢既產品事源係聽人講,近期大熱既黑糖鮮奶,佢唔使排隊得黎唔錯咁咪試下囉都係聽人講,佢d 黑糖好似好甜下,咁咪諗住少甜,原來無得少甜即係咪本身杯野係咪除左黑糖珍珠已經無落其他糖先然後諗起想少冰,呀冰都唔可以少架和唔通驚少左冰要加多d 奶(後尾飲到底,發現勁多冰,多到有成半杯,我飲其他間都未試過好啦,買完,現場有3,4個人買左飛一齊等緊嘩,沖幾杯野都等左3個字到先拎到濃乳厚黑糖珍珠鮮奶(hkd30@1)見到唔係用日本牛奶都真係算謀取暴利,雖然對比起其他出名店鋪黎講,佢真係唔算要排隊(不過無咩人都等左3個字,味道黎講,d 珍珠比濃厚黑糖包圍住,搞勻d 先好飲,算係中規中距啦。同樣hkd30蚊杯,不過我寧願排隊飲老虎堂。多謝收看
濃乳厚黑糖珍珠鮮奶(hkd30@1)
多謝收看