2023-10-28 1601 views
生日特別揀左呢間餐廳試下,閒日有預約不過其實無咩人!但真係覺得自己無揀錯,超適合打卡影相。餐廳裝修非常古典,真係度度都係打卡位,而且食物都好味,座位空間寬敞,坐得好舒服,職員服務好好。食物都幾多選擇,我地二人同行,經openrice book仲可以正價餐牌有折,相當唔錯。西班牙黑毛豬肉眼配薯蓉厚切豬肉熟度剛剛好,肉質嫩滑,肉味濃郁,連伴碟的薯菜都好好味。燒烤醬雞翼呢個幾驚喜,燒烤醬超香又惹味,而且隻隻都好肥美,啖啖肉好滿足~黑松露薯條呢個唔使講必食,薯條已經沾上點點的黑松露,味道不算太濃,加埋個沙律醬食更加滋味。左邊: La Rosabelle,右邊: Patrick Star既然黎到無理由唔試下呢度嘅Signature cocktails....個人比較鐘意左邊個杯,因為比較清新爽口,至於右邊個杯係果咪較濃,酒味較重。特別推介:Tiramisu質地挺身,口感超好,而且咖啡同酒香係夾到岩岩好,真係好好味!大推~
生日特別揀左呢間餐廳試下,閒日有預約不過其實無咩人!
但真係覺得自己無揀錯,超適合打卡影相。

2023-10-27
$400 (Tea)
Celebration
Birthday