2025-02-20
--屋企有幾個麵包控既我,最近發現銅鑼灣新開Bread Of Life Bakery🍞即刻忍唔住衝左入去買比啲小朋友啦!原來呢間麵包店係由曾任職文華東方酒店及麗晶酒店餅房既總廚Iqwan師傅主理,好多款出面少見既麵包,而且款式多味道都選擇多阿!全新都超級吸引阿!-❤️ blueberry cream Danish酸酸甜甜既新鮮藍莓配上吉士醬,外層酥皮牛油超香而不膩❤️Pistachio Croissant 🥐 招牌人氣麵包之一,外層酥脆,內裏鬆軟,餡料有好多香濃既開心果醬,開心果控真係唔好錯過❤️Double chocolate Pain Au千層酥皮內藏住滿滿既朱古力,超豐盛既朱古力醬!雙層朱古力果然真係名不虛傳❤️ chocolate chips swirl Danish呢個真係好邪惡,朱古力味道超香濃,再加上脆脆嘅開心果碎,味道更突出📌即使麵包過左夜,用焗爐焗番熱,一樣都好好食架Bread Of Life (銅鑼灣)📍銅鑼灣利園山道49-51號地下G及H號舖
❤️ blueberry cream Danish
酸酸甜甜既新鮮藍莓配上吉士醬,外層酥皮牛油超香而不膩
❤️Pistachio Croissant 🥐
❤️Double chocolate Pain Au
📌即使麵包過左夜,用焗爐焗番熱,一樣都好好食架
Bread Of Life (銅鑼灣)
📍銅鑼灣利園山道49-51號地下G及H號舖