2017-10-26 70 views
之前食過九龍灣嘅xoxo 今次見坑口有就試下!佢嘅lunch set都有好多款我就叫左個歐陸全日午餐,有9款食材揀3款,我就揀左雞肉腸、鮮奶蛋白同豬柳。仲包左個是日餐湯、薯餅同蒜蓉包原本有麵包布甸但因為果日無,所以就比個蒜蓉包代替 叫左餐一陣,就已經送在薯仔湯同蒜蓉包黎,個湯唔算好濃,不過有少少薯仔粒,都幾有咬感,個蒜蓉包就好香脆,配埋湯都幾夾 歐陸全日午餐份量都好足,有蛋沙律又有茄汁豆,鮮奶蛋白都幾滑,不過好油,雞肉腸好好味,值得試試,豬柳就好似豬扒,唔算好嫩北海道牛乳蛋包飯有得揀吉列豬扒、吉列魚柳、漢堡排、照燒雞扒仲有另外兩款我地就叫左照燒雞扒但磨茹汁比我想像中濃而且好入味可能因為加左牛乳個汁都好滑美中不足係個蛋包得啲飯唔夠實間餐廳嘅設計都好歐陸風好舒服如果坐近窗仲會有cushion最重要!食完正餐仲有haagen daz當甜品食
之前食過九龍灣嘅xoxo 今次見坑口有就試下!
佢嘅lunch set都有好多款

原本有麵包布甸但因為果日無,所以就比個蒜蓉包代替

歐陸全日午餐

北海道牛乳蛋包飯

有得揀吉列豬扒、吉列魚柳、漢堡排、照燒雞扒仲有另外兩款
我地就叫左照燒雞扒
但磨茹汁比我想像中濃