2008-12-12 6 views
我的母親大人牛一,我們一家總動員以及我男友到我們的至愛食店--穴哈哈,由於沒有6人坐位,被逼去坐廂房,除鞋果d,有門果d,當然冇話最低消費先坐得啦..食物一向高水準,有我至愛的雜錦魚生, 好新鮮,好鮮甜其次就是餃子pizza,pizza底,扮餃子餡既餡,基本上佢係小型pizza,唔是餃子,不過好好味再黎一碟牛肉炒飯,估唔到日本料理都可以炒得咁香咁好味,牛肉醃得很好味,帶起成個炒飯既味道,好好味還有麵豉雞翼,雞翼醃得夠入味,我個人好鐘意佢甜甜地果種味道仲有好多,豚肉炒麵,炒得好香,好夠味;仲有冷麵,烏冬果d,,我唔記得d名,總之好好食不過價錢實在太貴,次次成家人食都要一千蚊落樓,所以我地都係一年一,兩次先去食

食物一向高水準,有我至愛的雜錦魚生, 好新鮮,好鮮甜
還有麵豉雞翼,雞翼醃得夠入味,我個人好鐘意佢甜甜地果種味道

$200 (Dinner)
  • 餃子pizza
  • 麵豉雞翼