2019-11-30 136 views
身為香港人最近幾個月心情一定沉重,今晚決定同老公去食番餐好嘅輕鬆下。聽朋友講位於Element Civic Square 的McSorley 氣氛好食物又唔差一於去試試。一入到來就見到,好正的slogan! 老公叫左杯Sangria,佢好喜歡水果粒又多賣相又靚我叫杯清水,用來自意大利的濾水器海鮮意粉超好味,來到的時候已經香噴噴,令人食慾大增海鮮新鮮調味亦出色,值得推介萬眾期待嘅牛扒終於嚟到喇食落好juicy 好淋,加埋D醬汁同牛油立即令整體味道升級。薯蓉亦都非常好味,不會好肥膩。黎McSorley必點的,包你食過返尋味食到飽飽個胃已經無位放甜品,但就咁睇啲相都好吸引。唯有下次試啦總結: 餐廳環境氣氛一流,食物質素非常高,服務員態度友善,而且地點方便。幾適合一班朋友來聚舊回頭率100%
一入到來就見到,好正的slogan!
老公叫左杯Sangria,佢好喜歡水果粒又多賣相又靚
我叫杯清水,用來自意大利的濾水器
海鮮意粉超好味,來到的時候已經香噴噴,令人食慾大增
海鮮新鮮調味亦出色,值得推介
萬眾期待嘅牛扒終於嚟到喇

回頭率100%