2018-08-15 80 views
尋晚同我的寶貝慶祝生日,大約七點半左右嚟到餐廳。餐廳提供四款不同價單廚師發板。我哋叫咗1300蚊同1100蚊!諗住可以試不同食物…… 前菜係有六款唔同嘅餐前日式小食~有 魚卷,雞捲,豬肉捲,支豆,同一些漬物,同日本咸魚(好咸,咸到我食5到)!仲有我最愛的黑松露蛋捲(超好味),跟住食生蠔同刺身啦都係幾好,蠔,帶子同蝦最好食!蝦頭好細心拆哂d 內臟淨返蝦肉!食到呢度而家飽飽地,跟著就係海膽蒸蛋(第一次覺得蒸蛋好味過海膽)煮物,壽司(太飽啦有d 比左寶貝食),堅飽到不得了!最後仲有咖哩飯!噢賣葛!點食啊?竟然都比我食埋~個咖哩飯真心係好好食!最後,最後係甜品,呢個甜品有消滯的效果!服務好好!我地都非常滿意啊!
2018-08-14
$1800 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 咖喱飯,黑松露蒸蛋