2024-09-19 394 views
食肉獸今日嚟到海洋公園內嘅酒店食斧頭扒🤩未食已經好期待,我要大口大口地食肉‼️🥃Old style fashioned🥃一杯Home-made fat wash whiskey 為今日嘅斧頭扒打開序幕,一飲立即熱辣辣😚🥃Whiskey sour🥃依杯Whiskey 又有啲唔同,酸酸尾尾,仲有蛋白令到質感更滑身🥗日本靜岡縣蕃茄沙律🥗叫咗個開胃沙律,意大利黑醋汁輕盈,撈嚟自日本嘅蕃茄同沙律菜食very nice😋🥩斧頭扒35安士🥩睇見個樣就想食🤤火喉控制得完美,粉紅色嘅肉一咬就化開,肥膏位不多不少地分佈喺斧頭扒上,只需要加啲鹽or黑椒就已經好足夠😍.【Prohibition 扒房.酒吧】黃竹坑黃竹坑道180號海洋公園香港海洋公園萬豪酒店C區地舖

🥃Old style fashioned🥃

🥃Whiskey sour🥃