2022-07-02 58 views
又嚟介紹特色小食喇✨!今次想介紹嘅係我平時都好鍾意食但係冇咩點介紹嘅一樣小食嚟㗎🤣。有時可能食飯時間比較少都會買住呢樣小食嚟頂住肚先🤩。而呢樣嘢食就係卡巴啦🌯!今次我就買咗兩款卡巴試下,一齊嚟睇吓佢嘅質素如何啦❤️!食物方面☝🏻#烤雞肉卷($78)首先要介紹嘅呢個卡巴就係烤雞肉卷啦🐔。喺呢度同大家講返先,我嗰日叫嘅嗰兩款卡巴都有額外再加芝士🧀($10),所以成個口感都比較豐富㗎!講返呢個烤雞肉卷先,我覺得呢個烤雞肉卷做得好惹味,而且佢都好足料😋。再加上佢係即叫即整,真係夠晒吸引!#烤羊肉卷($88)跟住要介紹嘅就係呢一款烤羊肉卷啦😍,我覺得既然食卡巴就點都唔可以錯過有烤羊肉嘅卡巴👾,真係另外有一番風味㗎。講返呢個卷個賣相先🥳,就咁睇佢個剖切面真係有好多菜🥰,夠晒健康。另外佢啲烤羊肉粒都粒粒分明,唔會話碎到睇唔到👊🏻。加上佢嘅醬汁都好惹味,成個卡巴我覺得真係冇得輸!👉🏻整體而言我覺得其實呢個份量攞佢來做正餐都夠食😂。評分以🌕表示(滿分為5)賣相:🌕🌕🌕🌕🌑味道:🌕🌕🌕🌕🌑
又嚟介紹特色小食喇✨!

食物方面☝🏻
#烤雞肉卷($78)

#烤羊肉卷($88)

👉🏻整體而言我覺得其實呢個份量攞佢來做正餐都夠食😂。

評分以🌕表示(滿分為5)
賣相:🌕🌕🌕🌕🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑