2023-07-26
而打淥滷汁拌粉🍢古早腩肉刈包 🫓$28 刈包質地比普通嘅饅頭更加結實,有米香,腩肉肥瘦適中,咬落甘香!聽就聽得多,我自己係第一次食刈包,覺得唔錯!😋淺嚐三拼 🍢$46三拼包括有醬香雞中翅、滷蓮藕片、煙靭滷豆干,三款都非常入味,同埋好有台灣風味,真係好似即刻去咗台灣夜市咁!唔係個個星期可以去台灣旅行,但係就個個星期都可以食到咁正宗嘅台灣嘢!正呀🥰!胡麻醬手撕雞撈冷麵 🐔$46呢個手撕雞拌涼麵份量非常之多,一個人食一個麵已經非常足夠,非常抵食!涼麵偏向硬身一啲,有咬口!💓💓加埋胡麻醬,根本就係冇得輸嘅組合🤤🤤黑糖薑母仙草(跟餐)🧊$12呢個雙色仙草甜品,雖然只係$12,但係份量就非常之多,黑色嘅仙草偏甜一啲,透明嘅就比較有咬口,比較Q彈一啲,一次過就可以食晒兩種,啱晒樣樣都想食嘅大家!佢哋嘅黑糖薑母味道都唔會太濃,一般嘅大眾比較容易接受,容易入口嘅!✅✅
古早腩肉刈包 🫓$28
淺嚐三拼 🍢$46