葵涌廣場不嬲都有好多小食店價廉物美,今次就試吓呢一間以日本嘢食為主嘅舖頭,一望落舖頭以粉紅色為主要裝修顏色🌸好夢幻呀,舖頭好多食物都係10幾二十蚊,啱晒一眾學生👩🏻‍🎓今次我同friend 叫咗以下四款嘢食: 🥩和牛薯彈$16呢款好似薯餅入面有和牛粒,好高貴呀!牛肉仲非常之鮮味,撈埋一齊食味道好夾野菜薯彈$12嗰炸薯餅入面有好多野菜餡料,好似係🌽粟米粒、紅蘿蔔🥕、青豆等等,啱晒注重健康嘅都市👍🏻飽肚得來又好食😋🍗秘製雞肉彈$20炸雞嘅外皮真係超級香脆,入面嘅雞肉仲好嫩滑,一客有四粒性價比真係好高,果然值得推介和風蜆肉飯團🍙$20呢個係另一樣飽肚之選又健康嘅小食之一,蜆肉真係每一啖都有嫁有超級多,味道仲好鮮甜,飯團入面仲有好多唔同嘅配料,好似係榨菜、枝豆、筍絲,我個人非常鍾意❤️

今次我同friend 叫咗以下四款嘢食:
🥩和牛薯彈$16