🅰︎🆁🆃🅴🅼🅸🆂 🅰︎🅽🅳 🅰︎🅿︎🅾︎🅻🅻🅾︎🇬🇷一聽到有black series就即刻book咗cp值好高又想試好耐嘅希臘菜🏛之前經過已經覺得個純白門口好靚🤍第一次同覓食表示超級正der~﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎𝐵𝑙𝑎𝑐𝑘 𝑆𝑒𝑟𝑖𝑒𝑠 𝐿𝑢𝑛𝑐ℎ 𝑀𝑒𝑛𝑢 $128𝑝.𝑝- 𝑀𝑒𝑧𝑧𝑒/𝐻𝑢𝑚𝑚𝑢𝑠/hummus係mashed chickpea😌調味適中 加咗橄欖油所以質地好smooth😍用青瓜🥒同蘿蔔🥕嘅蔬菜嚟點特別fresh/𝑅𝑜𝑎𝑠𝑡𝑒𝑑 𝐸𝑔𝑔𝑝𝑙𝑎𝑛𝑡/本身以為係普通烤茄子🍆原來係整到變蓉 杰身嘅質地🤭食食吓有啲滑潺潺咁 同偏淡口味- 𝑆𝑎𝑙𝑎𝑑🥗/𝐴𝑐𝑝𝑟𝑖𝑜𝑡/粒粒脆米溝埋greek yoghurt食 配搭超驚喜同清新 口感好豐富🥰另外番石榴籽會令整體加少少甜度 忍唔住不停食🤤- 𝑆𝑖𝑑𝑒𝑠/𝑃𝑎𝑡𝑎𝑡𝑎𝑘𝑖𝑎 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠 +$38/份量好足嘅薯條🍟炸到好脆之餘 仲要每條都灑滿中東香料 有啲蒜嘅味道🧄好惹味 呢個價錢完全係無敵- 𝑆𝑝𝑖𝑡 𝑅𝑜𝑎𝑠𝑡𝑒𝑑 𝑀𝑒𝑎𝑡 𝑆𝑒𝑟𝑣𝑒𝑑 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑊𝑎𝑟𝑚 𝑃𝑖𝑡𝑎/𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑆𝑜𝑢𝑣𝑙𝑎𝑘𝑖🐖/豬肉係炭烤醃製過嘅 食落有少少鞋同碎
🅰︎🆁🆃🅴🅼🅸🆂 🅰︎🅽🅳 🅰︎🅿︎🅾︎🅻🅻🅾︎

/𝐴𝑐𝑝𝑟𝑖𝑜𝑡/

- 𝑆𝑖𝑑𝑒𝑠
/𝑃𝑎𝑡𝑎𝑡𝑎𝑘𝑖𝑎 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠 +$38/

/𝑃𝑜𝑟𝑘 𝑆𝑜𝑢𝑣𝑙𝑎𝑘𝑖🐖/
豬肉係炭烤醃製過嘅 食落有少少鞋同碎🥺pita bread就比較厚身同軟熟 所以食晒都好飽肚😂入面好搞笑擺咗幾條薯條🍟但係其實唔講都唔太食得出

/𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑆𝑜𝑢𝑣𝑙𝑎𝑘𝑖🐓/
一致覺得雞好食啲🐣一嚟多肉同實在啲 另外食落juicy💦加埋sour cream yoghurt同檸檬汁調味會fresh啲 同紫洋蔥🧅都好夾

- 𝐷𝑒𝑠𝑠𝑒𝑟𝑡
/𝐺𝑟𝑒𝑒𝑘 𝑌𝑜𝑔ℎ𝑢𝑟𝑡, 𝐵𝑒𝑟𝑟𝑖𝑒𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝐻𝑜𝑛𝑒𝑦𝑐𝑜𝑚𝑏/
健康嘅組合🤍本身多肉妹已經係greek yoghurt忠實fans🥛加埋蜜糖相信大部分人都唔洗擔心會酸😌甜度約4分啦😚

/𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒𝑐𝑎𝑘𝑒🍰/
奶味偏重嘅芝士蛋糕 yoghurt cheese會帶少少酸味🧀入口都幾順滑 餅底都幾厚🤫夾埋番石榴籽一齊食可以解膩
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
🌟整體評分 (滿分: ♡♡♡♡♡)
味道: ♡♡♡♡♡
環境打卡: ♡♡♡♡