2012-01-16 9 views
餐廳係標榜正宗意大利粉,所以有好多意大利粉的選擇。不過今次係買團購食的,原價要68,團購價就3x。因為如果一個意粉68唔跟飲品,雖然位置於中環,但我都唔會選擇。同埋,附近其實都有好多好好味的舊式或港式美食。首次講講意大利粉,有可宗的感覺,因為食時意粉有D硬身。叫左一個辣肉蕃茄意粉同白汁磨菇意粉意粉的送唔係太多,只係杯面送的份量。煮意粉前,會先磅一碗重,再煮。辣肉蕃茄意粉:應該幾辣,因為食得辣的朋友都頂唔順。食完朋友無評價,可能因為醬其實都係一樣味白汁磨菇意粉:餐牌有好多野都唔am我,所以叫左佢。好奶味,因為我唔好奶,所以都好唔慣。有些安慰係食左個蝴蝶粉,好似未食過我地買的係最大份量,大約有兩盒細檸檬茶咁大,但食完都有空虛的感覺。所以轉場吧。食的地方係露天,但旁邊唔係馬路。所以無食廢氣情況,基本上我見都係西人為主。如果上食正宗意大利粉都可以試下呢度,但如果想食正宗已又好食的意大利粉,就要考慮下啦...
辣肉蕃茄意粉
白汁磨菇意粉