2017-11-25 1156 views
九龍城呢間富豪東方酒店入面有好多餐廳,今次book咗其中一間主打意式菜嘅意廊,食落係有驚喜喎~一杯係雜果賓治,一杯係草莓奶昔,味道都不錯,雜果賓治如果可以多氣D就好,之後食得太多肉都想解一解~火焰威士忌岩鹽焗澳洲M6和牛斧頭扒 36oz($635)呢客好似手臂咁長既和牛斧頭扒係意廊嘅招牌,要先預訂先有得食架!個扒一上就有職員整火焰,最岩影上IG。肉味同肉汁都OK,賣相吸引,切開有成10塊扒,真係四個人食都夠飽。不過呢個扒就唔算好重威士忌味,同埋個配汁算普通,如果有多D種類就更加正喇!雜果奶凍,個奶凍都推介,夠creamy而且生果幾新鮮,食完咁多肉再食個甜品,呢餐好滿足!整個龍蝦湯配蒜茸包,龍蝦味好正,不過同行朋友就覺得個湯有D咸,我又覺得OK~蒜茸包都正呀。重點係叫咗咁多野食野飲都唔洗$250一個人,酒店黎講算好抵食~

Type of Meal
Dinner