2020-05-31 354 views
我都係食完先知呢間餐廳咁多負評,不過同我嘅體驗好唔同。我唔算食過佢好多嘢,淨係食過Pizza,食過Pasta,飲過Beer。Pizza係非常正宗的意式Pizza,食得出係自搓麵團,即叫即整,而唔係外面好多餐廳用的無味急凍餅皮。Pasta種類幾多,我只食過佢地千層麵,等左超過20分鐘,不過係非常值得,可以話同我響羅馬食的差唔多價錢非常扺食,尢其係lunch,夜晚都有D做 special,半價,好扺食,扺食到我下午食完個lunch,夜晚再返兜返轉頭買Pizza外賣不過唯一少少失望係當日的啤酒,如果啤酒係from Italy的嘅話就非常完美,等於去食泰菜都要配返象啤咁。
我都係食完先知呢間餐廳咁多負評,不過同我嘅體驗好唔同。
2020-05-16
$150 (Lunch)
  • Margaretta