2018-11-29 399 views
有新疆菜同廣東菜😊老闆娘係自小住係新疆,而且菜式既材料、調味盡量都由當地運過黎,所以店內既新疆菜都會比較接近當地🙂店內既手工拉麵、餡餅餅皮同饢包肉都係老闆娘親自製作,綿羊當日禁岩撞倒佢搓麵團,動作相當快手丫😂老闆娘唔用係新疆運黎既麵嫁,希望可以提供彈牙既麵質😁----------羊肉餡餅 一份$98 半份$50一份有4件,即叫即炸👍餅皮表面炸得好香脆,內裏又仍然保持住煙韌有咬口😃羊肉餡份量多,好飽滿,對得住個價錢😂餡料只有羊肉同洋葱粒,羊肉味濃,有孜然香,冇乜羶味😍肉餡多汁,所以就算個餡餅係炸都唔會覺得dry😉新疆手抓羊排飯 $72賣相真係非常一般😂先唔好以貌取菜,試下個羊排,唔鞋,不過冇乜調味,點啲孜然粉食會比較好😁綿羊覺得重點係啲飯,啲飯一定要介紹,因為好重羊油香😀姐係好似海南雞飯咁,不過佢係羊😍紅蘿蔔好淋,都好正😆
----------
羊肉餡餅 一份$98 半份$50