2024-10-21
🥣清酒雜菌蠔鍋🥣:💰$98原價$188 ,依家做緊打卡tag餐廳就有超值優惠價🤩鍋物第一次滾時候倒入清酒,第二次滾就可以食喇,勁多蠔又大隻又肥美,湯底加左清酒更鮮甜,雜菌菜類都好足料。🥣日本A4和牛石板燒🥣:💰$213100g A4 和牛有4大塊,頂級和牛花紋靚到不得了!脂肪分布均勻,即場用石板燒烤,完美保留肉鮮嫩同肉汁,搭配簡單調味,海鹽同黑胡椒,表面微微焦脆,內裡保持柔滑,牛肉香氣四溢,入口即化既感覺令人感動🥹套餐有沙律、滑嫩豆腐麵豉湯同鮮味蟹膏飯,蟹膏比想像中多。🥣海膽帆立貝手卷🥣:💰$68粒帆立貝大粒又鮮甜彈牙,蟹子新鮮爽身,主角新鮮海膽大塊嫩滑又鮮甜十足唔會腥,每一口都能感受到海洋既鮮味。🥤荔枝乳酸梳打🥤:💰$28荔枝味清甜同乳酸味酸爽,夏天飲呢杯真係夠晒開胃同消暑呀。🥤柚子酒🥤:💰$58柚子香氣撲鼻而來,每一啖都好清新,有陣柚香柚皮既清香味,酒精味又唔會被蓋過,好易入口。
🥣日本A4和牛石板燒🥣:💰$213
套餐有沙律、滑嫩豆腐麵豉湯同鮮味蟹膏飯,蟹膏比想像中多。
🥣海膽帆立貝手卷🥣:💰$68粒
🥤荔枝乳酸梳打🥤:💰$28
荔枝味清甜同乳酸味酸爽,夏天飲呢杯真係夠晒開胃同消暑呀。
🥤柚子酒🥤:💰$58