2017-02-27 121 views
今日放工一肚氣, 比上司鬧左好耐, 但明明唔關我事囉...男朋友話帶我去食正宗米粉消一消氣, 係旺角行左好耐先行到黎呢度唔好食你就知!好搞笑既溫提, 有醃好既蘿蔔同豆角, 我好肚餓, 所以一開始就食左好多普通既干撈桂林米粉口感好滑, 仲有花生, 蔥花, 豆角同埋酸荀, 不過男仔食就唔夠啦, 咁我地又叫小炒肉炒肉既感覺就係好似媽媽平時菜心炒肉, 好有家庭溫暖, 味道又岩岩好, 唔會太濃或者太淡香辣魚仔唔似平日食果D咁脆口, 反而有D咬口, 好特別, 好似食緊豆干咁, 好惹味嫁~男朋友果個就係干炒桂林米粉, 貴成10蚊嫁! 原來因為除左基本豆角花生之後, 仲加左椰菜呀! 而且仲更加乾身一D, 好味過就咁干撈米粉仲叫左一個單骨雞翼, 其實就好似譚仔既土匪雞翼咁, 脆脆地而且剪開左一半, 而且唔使另外單點, 就咁加餸都係10蚊咋
今日放工一肚氣, 比上司鬧左好耐, 但明明唔關我事囉...

唔好食你就知!

炒肉既感覺就係好似媽媽平時菜心炒肉, 好有家庭溫暖,

味道又岩岩好, 唔會太濃或者太淡

$50 (Dinner)