2025-01-08 461 views
一班朋友一齊放工食飯~ 我哋選擇咗一間舒適嘅私房菜,真係好有溫馨既氣氛~係朋友聚會或者壽宴慶祝嘅好選擇。套餐好多選擇可以適合2人至12人,真係幾靈活,仲可以根據我哋嘅預算同口味度身設計菜單!富貴金龍真係一個精彩嘅菜式,用咗12兩嘅東星,做咗兩種味,一個係吉列椒鹽,另一個係流沙黃金,味道都好正!一直都係用沙巴龍躉2斤做而家推出用東星12兩做就算人數小都可以食到有富貴金龍嘅套餐跟住大蜆燉蛋,滑溜溜嘅口感,味道濃郁,真係好好食。冰鎮鮑魚近來好熱門,配埋龍蝦斬件、蒜蓉粉絲蒸嘅,仲有香煎同上湯芝士,味道層次分明,真係好享受。再嚟一碟薑蔥上湯炒大肉蟹,蟹肉鮮甜,湯汁又濃,食到每一口都充滿海味。白胡椒爆炒南非鮑魚就更加好味,爆炒得火候剛好,保留咗鮑魚嘅原汁原味,真係香得不得了!招牌御膳炒飯又係一個必試,入面有牛柳粒、帶子粒同蝦球粒,師傅用嘅牛柳質素高,唔同於外面嘅西冷,食得安心。蒜蓉粉絲蒸蟶子皇都係必食,炸蒜嘅香味配上粉絲,真係超級好食。士多啤梨骨就係個甜品,清新又唔膩,完美結尾。

一直都係用沙巴龍躉2斤做
而家推出用東星12兩做
就算人數小都可以食到
有富貴金龍嘅套餐
跟住大蜆燉蛋,滑溜溜嘅口感,味道濃郁,真係好好食。