2023-03-08 37 views
好耐冇返大陸食烤魚, 而香港就開左好多呢D四川重慶餐廳, 難得朋友介紹呢間Error 19食物味道正宗得黎, 裝修又靚, 岩晒我地傾計慢慢坐Openrice晚市訂座可以全單85折超抵食! 我地二人share一份細烤魚, 飲埋特飲同食埋甜品, 埋單都係三百幾蚊, 坐得舒服幾好, 會再黎的~講下食物先, 重慶豆花烤魚入面墊底既豆腐超滑, 慢慢煲下煲下D魚肉同豆腐都索晒辣汁, 魚肉實淨又鮮甜, 非常唔錯食辣野就緊係要飲有汽既野, 可惜呢度冇酒牌, 唔係既話我地實啤啤佢haha 叫左藍柑橘梳打都OK, 唔會太甜, 但超夠汽, 何藍色好sharp, 好似都冇食過藍柑橘呢個生果😂 飲落都係酸酸地咁跟住仲食埋甜品黑糖冰粉, 勁大碗但只係廿幾蚊好抵, 有冰塊座住keep住好凍, 黑糖甜得來唔確喉, 個粉好滑☺️

2023-03-05
$300 (Dinner)