2021-09-27
喜來稀肉好耐冇食韓式燒肉,仲要有爐邊蛋,一坐低就會幫你加定,唔夠可以再添。—————————————————————1. 濟洲五花肉 💸$180一碟都有十幾嚿,呢個係無調味,脂肪同肉個比例幾好,洗燒完之後個面有啲焦香,淨係加少少鹽已經好好食。2. 牛護心肉 💸$160呢個都係冇調味嘅,切成條狀,啲油花好靚,食落勁淋,好有牛味,呢個我覺得咩都唔點都已經食得。3. 喜來烤肉 💸$158呢個係有調味嘅牛肉片,雖然唔係好多脂肪,但係佢都係好淋,啲汁有少少甜味,想食下唔同口味嘅肉可以叫呢個。4. 蟹籽紫菜飯團 💸$50必食,勁多紫菜同蟹籽,佢比咗膠手套你去整粒飯團出嚟食,不過我就懶,就咁當撈飯食,勁大兜,又好味。最後仲有一人一枝雪條送。總結,韓燒嚟講,呢間算好好食,啲肉全部都啱我心水。—————————————————————喜來稀肉📍旺角廣華街3號百利達廣場地庫
—————————————————————
1. 濟洲五花肉 💸$180
2. 牛護心肉 💸$160
3. 喜來烤肉 💸$158
4. 蟹籽紫菜飯團 💸$50
最後仲有一人一枝雪條送。
總結,韓燒嚟講,呢間算好好食,啲肉全部都啱我心水。
—————————————————————
喜來稀肉