2023-08-04 20 views
喜來稀肉環境闊落,抽氣好,唔會好大油煙。自助區,有2款泡菜,醃物,韓式醬料,同埋生菜, 無限供應。佢個爐邊有三格,一格放蒜頭,另外放兩款爐邊蛋,可以加芝士,又可以無限refill。芝士蛋燒到啱啱熟,好香又好好食。- 喜來烤肉  ($158)招牌烤肉,擺盤相當有心思,係用肉卷成一朵花。肉切得簿身,好快燒熟,食落肉味濃郁,點少少鹽調味,已經好好食。- 豬五花肉  ($180)五花肉燒至金香焦脆,再煎成細塊,用生菜包著,加埋韓式辣醬,蒜片,芽菜及泡菜,正 !!!- 牛排骨湯 ($125)除咗燒肉,仲有好多湯品,小食。牛排骨湯 ,好重牛味同埋胡椒味,有傳統韓國風味。份量足,牛排骨肥瘦適中,又煮到好淋。整體而言,燒肉品質好,性價比都高😙值得一提,餐廳環境好好,裝修係我鐘意的顏色,另外服務好好,服務員換爐都好密,令烤肉保持最好狀態,配埋任食爐邊蛋真係好開心🤗
喜來稀肉環境闊落,抽氣好,唔會好大油煙。

自助區,有2款泡菜,醃物,韓式醬料,同埋生菜, 無限供應。
芝士蛋燒到啱啱熟,好香又好好食。
喜來烤肉
- 喜來烤肉  ($158)
招牌烤肉,擺盤相當有心思,係用肉卷成一朵花。
- 豬五花肉  ($180)
- 牛排骨湯 ($125)
除咗燒肉,仲有好多湯品,小食。
牛排骨湯 ,好重牛味同埋胡椒味,有傳統韓國風味。
份量足,牛排骨肥瘦適中,又煮到好淋。

喜來烤肉