2024-06-13 62 views
超挂住韓國燒肉!去韓國食燒肉有店員幫手燒,呢度都一樣,仿入置身韓國一樣。前菜超級豐富,有泡菜,白蘿蔔,酸瓜,沙律,生菜、沙律同醬料。辣蘿蔔同埋醃製茖蔥係超級好食。🐖豬三層肉即係五花肉,肥瘦均勻,韓燒必點的!店員會幫手燒到金黃色,剛剛好。自問自己真係燒吾到呢個水準。🐷調味豬肋骨已調味的豬肋骨別有一番風味,就甘食都好夠味,配搭沙律一起食更好。🐖豬皮熟上,呢個超級好食!燒得剛剛好,豬皮好多骨膠原,點埋特製醬汁、豆粉、黃薑粉仲特別。非常值得encore!!!!辣醬拌麵好大份,比較辣,但又食得好過癮!不錯。🥚韓式雞蛋羹韓國餐廳嘅經典菜式滿滿的蒸蛋,蒸蛋有香濃嘅高湯味,非常有驚喜。呢個好食!食燒肉飲梳打,可謂享受。我覺得呢隻飲品超級gur~一定要試下。用餐環境、價錢、食物質素都幾好,值得再訪。

🐖豬三層肉

🐷調味豬肋骨
🐖豬皮
辣醬拌麵
好大份,比較辣,但又食得好過癮!不錯。
🥚韓式雞蛋羹
用餐環境、價錢、食物質素都幾好,值得再訪。
2024-06-12