2023-08-12
今日同我嘅朋友,好耐冇見我哋一齊食呢個韓國嘅午餐。呢一間喜來肉我有時都會自己黎食,因為好正宗韓國菜,所以今日就約我個朋友試一試。午餐有好多選擇有飯有面有湯亦都有小食,價錢都好抵食;服務都好好,親切有勤快;落單用QR code,非常方便。環境又大又舒適,分開燒肉區及普通飯桌區。我哋選擇咗一個燒牛肉飯、人蔘雞湯同海鮮燒餅。先黎韓國前菜,好喜歡這麼多蔬菜,有青瓜、紅蘿蔔、洋蔥、泡菜、菠菜等等,更有咬口魷魚🦑。燒牛肉飯熱辣辣香噴噴,即叫即整;錯了有好多蔬菜,包括芽菜、紅蘿蔔絲、雞蛋、紫菜仲有好多牛肉,更有脆卜卜飯焦,撈勻韓式辣醬,好正人蔘雞湯清甜好好飲又健康,人蔘好大條,配有冬菇及大大隻雞,雞肉又滑又軟,內面釀了糯米飯及紅棗,好正好保身海鮮燒餅味道好,配了魷魚、蝦、紅椒、香蔥等等,配上特製醬料,好惹味好食點了咁多嘢,每人都係百幾蚊,抵
我哋選擇咗一個燒牛肉飯、人蔘雞湯同海鮮燒餅。
點了咁多嘢,每人都係百幾蚊,抵