2024-08-23 2223 views
最近和朋友去了一間位於旺角區的OUTDUCK餐廳試試看整體以韓式主菜及小吃為主題餐廳嘅裝修都係比較昏暗,感覺非常之有格調餐牌都有各式各樣嘅菜式而我哋今次就試返啲相對比較傳統嘅項目我們點了串串魚糕湯、牛肉水冷麵、芒果梳打和莫希托梳打四道菜牛肉水冷麵則是主食選擇,牛肉嫩滑多汁,水冷麵非常之有口感,加上超級冰凍,喺夏天嘅日子食真係超級無敵爽,吃起來分外順口另外佢仲會有一啲嘅調味醬同埋鉸剪俾我哋方便去食呢個水冷麵非常之細心串串魚糕湯,湯頭鮮美略帶些許鹹味,裡頭的魚糕非常之軟綿綿,每一口都十分滿足至於兩款果梳打,芒果的清新口感很吸引人,清新爽脆;莫希托口感濃郁些,兩者都是不錯的選擇。整體來說,OUTDUCK以實惠的價格提供高品質的小吃美食,環境也十分舒適。四道菜的口味均衡搭配,分量也足夠飽腹最可愛嘅,就係佢哋而家會有部熱能感應嘅影相機食完嘢之後可以同朋友影返張相喺度留念有好多唔同嘅主題簡直令成個用餐體驗大大提升

最近和朋友去了一間位於旺角區的OUTDUCK餐廳試試看
整體以韓式主菜及小吃為主題
餐廳嘅裝修都係比較昏暗,感覺非常之有格調
餐牌都有各式各樣嘅菜式
而我哋今次就試返啲相對比較傳統嘅項目

我們點了串串魚糕湯、牛肉水冷麵、芒果梳打和莫希托梳打四道菜

最可愛嘅,就係佢哋而家會有部熱能感應嘅影相機
食完嘢之後可以同朋友影返張相喺度留念
有好多唔同嘅主題