2023-04-07 355 views
最近去咗巴辣仔食烤魚,真係一試難忘!佢地嘅招牌烤魚好新鮮,有唔同種類嘅魚俾你揀,今次我就揀咗寧波魚,肉質鮮嫩,配上香料同埋橄欖油燒烤,味道夠香夠濃郁,真係一試難忘!當烤魚從鍋中冒出陣陣香氣時,那種令人垂涎欲滴的味道總是讓人感覺到食慾大增。烤魚的肉質鮮嫩,配上經過精心調製的香料和橄欖油,味道更是香濃而不膩,讓人不由自主地一口接一口。當烤魚在嘴裡融化時,那種濃郁的魚香和香料的味道融合在一起,讓人感受到一種身心愉悅的感覺。烤魚的味道總是能夠讓人回味無窮。烤魚上邊灑咗啲香菜同埋蔥絲,令味道更加豐富。我最鍾意就係食佢嘅魚皮,因為魚皮真係一絕,炸到脆啵啵咁,睇到啲相都流口水啵!總括嚟講,呢間烤魚餐廳真係值得一試,好味到令我一直想再嚟一次!
最近去咗巴辣仔食烤魚,真係一試難忘!