2020-01-03 1471 views
一家人難得聚餐,食黎食去唔係中西就日,又唔想太嘈,就搵到呢間餐廳,有種發掘到寶藏既感覺。叫左燒倉魚,肉質唔會太乾,夠juicy,不過有小小咸。mix BBQ(有雞、魚、腸),除了個腸我地全部秒速解決左,聽說個腸是印度人非常鐘意食,是羊肉腸,很辣。個燒雞食過出面其他印度餐廳,係燒定左,你叫就再整熱,但呢度係皮脆肉嫩的!好似自己bbq咁印度當然唔少得咖哩蝦、咖哩雞和燴羊肉。非常好味!尤其個燴羊肉,汁都清埋薄餅就叫有原味和洋蔥味,好正,明顯係新鮮焗俾你,唔會乾爭爭,好香.最後整多個咖哩角,又係唔會乾爭爭,唔會太辣。不會似出面炸完又炸。不過餐廳有點細,最好book定位

燒倉魚

mix bbq

印度當然唔少得咖哩蝦、咖哩雞和燴羊肉。
非常好味!尤其個燴羊肉,汁都清埋

咖哩蝦

蔬菜素咖哩角

不過餐廳有點細,最好book定位
2020-01-02
$250 (Dinner)
燒倉魚
mix bbq