呢間之前妹妹介紹我食,但因為住九龍區對我來講實在太遠啦屯門,所以一直都冇機會是,直至今日妹妹男朋友好好人呀,特登由觀塘外賣過嚟彩雲俾我叫左份中辣毛血旺。一試難忘呀,價錢仲好平,先$108,外賣都好大份,夠2-3人食,正毛血旺裏面材料有:鴨血十幾至廿片,薄切,好滑,但size真係好細片,吾夠喉,同埋感覺分量吾多萵筍幾片,分量太少,吾夠食魷魚幾舊,口感辣鮮爽口午餐肉幾片,入味,但煮到梅梅地牛肚幾舊,爽口豬大腸1-2舊,煮到好淋,無左大腸既口感,一般大豆芽大量,入味爽口涼皮大量,吾無薯粉既煙韌彈牙,而係爽口既似涼皮,口感都幾特別總結:價錢係超抵,外賣無加一,比出面平$20-30整體份量係多嘅,但係每樣嘅份量都係得幾舊就比較少,吾係好夠喉味道係正宗既辣,岩哂鐘意食辣既我,但真係越食越辣,屋企人唔係好食得辣就爭少少,唔係好頂得順嘅如果開返間係九龍區,我諗我會成日光顧

毛血旺

毛血旺裏面材料有:
萵筍幾片,分量太少,吾夠食
魷魚幾舊,口感辣鮮爽口
午餐肉幾片,入味,但煮到梅梅地
牛肚幾舊,爽口
豬大腸1-2舊,煮到好淋,無左大腸既口感,一般
大豆芽大量,入味爽口

總結:
價錢係超抵,外賣無加一,比出面平$20-30

如果開返間係九龍區,我諗我會成日光顧
TakeAway
毛血旺