好耐無食過韓燒啦,呢間韓國菜正宗,因為由韓國人主理。食物種類都好多,除咗燒肉,仲有醬油蟹等等,唔想燒肉都大把選擇。店員火速送上三小碟韓式伴碟同埋燒肉沾醬,上菜都非常迅速。韓燒豬肉:烤五花腩,烤豬頸肉同辣醬烤五花腩,肉油脂分佈適中,全塊口感都係偏軟身嘅,一咬落口係好香嘅油同肉味,唔韌,簡單點上汁已好味。辣五花腩醃得非常好,唔會過鹹而旦微辣會想一舊接一舊咁食,肉質好,食落口完全唔會成口油生。最矚目嘅醬油蟹,我們點了兩隻,少有嘅韓國餐廳有得食呀!!蟹夠新鮮同多膏,非常鮮甜,將隻蟹唧落d飯度撈埋d醬油,一啖啖超滿足,好幸福呀~韓式炒粉絲,彈牙爽滑,配料又多,有蛋絲,蘿蔔絲,菠菜同雲耳。價錢抵食,選擇多,服務好。
好耐無食過韓燒啦,呢間韓國菜正宗,因為由韓國人主理。

店員火速送上三小碟韓式伴碟同埋燒肉沾醬,上菜都非常迅速。

價錢抵食,選擇多,服務好。
醬油蟹
韓燒豬肉:烤五花腩,烤豬頸肉同辣醬烤五花腩