脆皮菠蘿油 - 中規中矩,皮係脆嘅,麵包口感正常,但值得欣賞嘅係菠蘿包同牛油係分開上嘅,所以唔會出現個種一上枱牛油就融左係菠蘿包裡面嘅情況冬蔭功炒河(唔記得個名,「是日午餐」嚟嘅) - 同乾炒牛河幾似,不過牛肉換左做叉燒,另外帶少少嘅冬蔭功香味同輕微嘅辣味。整體的口感比較豐富,因為裡面仲有雞蛋、豆芽、紅洋蔥。紅豆冰 - 味道幾搭,我個人覺得偏甜左少少,但整體OK!出爐脆皮蛋撻 - 普通,雖然蛋漿唔會過甜,但牛油皮一般焗黑椒牛脷飯 - 唔錯,牛脷唔難咬,而且黑椒汁都幾惹味乾炒牛河 - 正常茶餐廳該有嘅水準,唔會好油,味道同牛肉嘅口感都OK總結嚟講,不過不失,就係一間正常嘅集團式茶餐廳,如果唔洗排隊嘅話,都可以食下嘅(雖然排隊嘅人幾多,但冇想像中等得耐)(我冇遇到服務態度太差嘅待應)

紅豆冰 - 味道幾搭,我個人覺得偏甜左少少,但整體OK!

出爐脆皮蛋撻 - 普通,雖然蛋漿唔會過甜,但牛油皮一般

焗黑椒牛脷飯 - 唔錯,牛脷唔難咬,而且黑椒汁都幾惹味

(雖然排隊嘅人幾多,但冇想像中等得耐)
(我冇遇到服務態度太差嘅待應)
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)