2020-07-04
🌸#girlsfoodies荔枝角#girlsfoodies西式 🌸【黃店💛 #GF_List 】🉑:外賣自取 ⭐評分: 7.5/10 ———————————————成日都想試,但係平時收工佢已經last order咗,唯有周末晏就嚟試吓!🥰——————————————————
▪️費城芝士雞扒漢堡 ($128)▪️德州燒烤牛肉漢堡 ($128)Lunch set 包餐湯/沙律,仲有嘢飲跟~兩個漢堡size唔算好大個,採用嘅係鬆軟嘅甜麵包,食落味道質感類似餐包,少少空氣感。🍔包包外層兩邊係煎香過,入面個邊搽咗牛油,但就無煎香~🧀熱熔芝士好快已經變硬,同埋感覺無乜芝士鹹香,如果用車打芝士,口感會更圓潤!入面夾咗青椒、洋葱同煙肉,覺得如果有啲沙律醬,酸酸地可能會更好食~雞扒用香草醃過,用嘅位比較瘦,無乜juicy 感覺,整體有啲失望🥺另一個包好食好多,漢堡扒好厚、唔係全熟,入面仲粉粉嫩嫩,食落牛味濃郁、幾多肉汁,加上BBQ汁,幾rich!😋 推薦食呢個多啲喎!石榴菠蘿特飲只係加五蚊,但超大杯!嗌少甜後梳打底好清爽,仲有粒粒椰果咬下,好正🥰 ✨ The Americano ✨
【黃店💛 #GF_List 】
🉑:外賣自取
⭐評分: 7.5/10
———————————————
—————————————————— ▪️費城芝士雞扒漢堡 ($128)
▪️德州燒烤牛肉漢堡 ($128)
✨ The Americano ✨
📍 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓12室