2019-04-13 38 views
飛左五日上海,食左幾日超hea餐,所以約老公落機後屋企附近正正經經食餐飯上海雖然話hea食,都有食左打邊爐同日式居酒屋,返黎食咩好呢🤔老公提議不如食下越南菜,而又鍾意試新野(對我黎講新🤣),今晚就食下呢間兩個人叫左碟菜,一個飯,兩碟小食🤭🤭差唔多啦,食七成好啦我真係好鍾意食飯,所以叫左炒飯,呢碟蝦頭膏海鮮炒飯,唔會太濃味,夠乾身,仲有蝦,帶子同蟹柳😋香口呀👍🏻另外既雞翼香茅味正呀,皮又香脆但係都唔夠之後既蝦春卷正,外脆內軟,唔係得層厚厚既炸粉個種脆口,隻蝦又夠軟身,好想一路食,唔停口呀🤦🏼‍♀️飛左約幾日食又唔係食得好,又訓唔到,可以坐得舒舒服服咁同老公o係TGIF既時候食到呢餐飯,之後返去訓覺好既😴

兩個人叫左碟菜,一個飯,兩碟小食🤭🤭差唔多啦,食七成好啦

另外既雞翼香茅味正呀,皮又香脆