2021-03-15 436 views
前日返學之前同去中環食lunch,見到呢間新開嘅吐司餐廳感覺幾吸引😍咁啱我哋又想食得light 啲,就揀咗呢間餐廳(不過最尾都食到好飽🙈)佢有唔同款式嘅burger,三文治🥪Lunch box☺️仲有尼泊爾餃子添~堂食嘅話有吧枱,打卡都唔錯👍🏻煙三文魚三文治$90入面有新鮮嘅煙三文魚😚食落感覺好香🥰仲有蕃茄,生菜,紅洋蔥~有咁多蔬菜,感覺幾健康🥰佢配埋蜂蜜芥末醬,酸酸甜甜,幾開胃😆烤雞三文治$75烤雞肉好正👍🏻食落啖啖肉😆幾有咬口~配埋生菜同蕃茄,同樣咁健康🥰幾鍾意佢嘅蛋黃醬🥰鹹鹹地,幾好味😋尼泊爾餃子加$30我哋都想試😍店主好好人俾我哋mix四款Moo Moo試吓唔同口味💕有雞肉,素菜,牛肉等等~尼泊爾餃子🥟皮薄餡多🥰入邊仲有好多肉汁添😆食落真係好好味😋職員同店主都超級好人🥰而且好Nice好friendly💕好值得嚟試吓👍🏻

煙三文魚三文治$90

烤雞三文治$75

尼泊爾餃子加$30

2021-03-11
$100 (Lunch)