2018-09-12 9054 views
尋日放工去左尖沙咀喜來登食自助餐,成人628一位加埋一700蚊,好似好貴咁但其實又真係好多野食架!先講龍蝦 佢切開一半 等你易拆啲 膏夠多 肉有彈性長腳蟹我都唔知食左幾多碟 超鮮甜!!!其實仲有麵包蟹,個人認為麵包蟹最好食最甜,正!呢個係南瓜湯,好好飲,好重南瓜味,個人喜好再加左啲鹽,不過如果澀多少少就更好。 然後到生蠔,有美國同法野蠔,雖然比較細隻,但味重,完全食到個種海水味!另外有烤蝦同帶子,要排隊,不過抵排,因為真係香口好食!呢個係窩夫,自己裝飾。甜品都好多野食,有唔同既朱古力,曲奇餅,有馬卡龍、拿破崙、芝士蛋糕、紅酒啫哩、泡芙、朱古力蛋糕、紅桑子蛋糕等。雪糕係哈根大師😎其他野食都好好食架,例如啲海膽拖羅飯咁,細細碟,仲有咖哩牛腩,洋蔥圈.......數之不盡!但留意餐飲只有一杯,冇任飲。

先講龍蝦 佢切開一半 等你易拆啲 膏夠多 肉有彈性

長腳蟹我都唔知食左幾多碟 超鮮甜!!!

其實仲有麵包蟹,個人認為麵包蟹最好食最甜,正!

另外有烤蝦同帶子,要排隊,不過抵排,因為真係香口好食!

呢個係窩夫,自己裝飾。

但留意餐飲只有一杯,冇任飲。