#假日好去處,每逢星期六日都會出街覓食,去完朋友婚禮👰🏻‍♀️就去親子商場俾Lisboy放電,再搵間好嘢食🤤呢間燒肉放題好抵$12x就可以任食75分鐘!🍽️ 最高和牛料理套餐入到嚟先發現可以另外加錢叫和牛燒肉套餐,當然我哋就叫咗呢個和牛3味🤤鹿兒島A4和牛壺漬、鹿兒島A4和牛赤身、澳洲M5和牛裙邊🥩燒肉可以食和牛都好開心😍 5秒即熟,入口即溶,滿足感大增!套餐仲會送飯、前菜同甜品,係日式蕨餅😍真係大滿足!🍽️ 人氣豐味和牛套餐Lisba就叫左呢個人氣套餐,鹽蔥牛舌盛、牛肋骨壺漬、鹿兒島A4和牛肉眼壽喜燒🤤牛舌燒完有質感,牛肋骨夠晒入味,個人嚟講最愛,仲有新鮮雞蛋俾我哋燒完和牛肉眼做壽喜燒,Lisboy食到舔舔脷😋呢個套餐都會送飯、前菜同甜品,我哋就加錢叫咗個海苔飯,燒肉配飯一流!不得不提就算你唔加錢,呢個一人放題可以任叫黑豚肩肉、牛五花、豬五花、和牛漢堡、香草豚肉腸同雞肉等等肉類😍仲有大量新鮮嘅甜薯仔、菠蘿、車厘茄😍Lisboy最愛燒菠蘿🍍真係食得好開心!依家季節限定仲可以叫特色甜品同埋生蠔燒!真係正到爆呀🤤😋 再叫少少串燒同酒類飲品都已經大飽口福!

🍽️ 最高和牛料理套餐

🍽️ 人氣豐味和牛套餐