2023-10-02 274 views
今天12:50到大埔超級城分店食午餐,落單時是一位戴眼鏡嘅女士,佢講野態度好唔禮貌,本身佢講野又細聲,多以我多次聽唔到而吓?咗一下,佢就黑晒面拖長聲線答野,我用廣東話問佢個Benedict 係用咩包,佢用英文答我,咁我無預你答英文,佢又細聲,咁我咪吓咗一下,佢即刻黑面,整過個程我覺得佢以為我唔識英文,有啲睇唔起我咁,其實我識但只係太細聲聽唔到,呢啲人真係唔適合做前線。如果唔係我個女趕住返工,周圍鋪頭排晒隊,我真係會走講返食物方面,無論賣相味道都好好,值得一試👍🏻👍🏻而其他員工態度有禮,所以希望管理層如果睇到呢編食評,要好好培訓下有關同事,唔好浪費廚師心血

講返食物方面,無論賣相味道都好好,值得一試👍🏻👍🏻