2021-07-09 172 views
呢間分店嘅酸辣薯粉同其他分店嘅味道差唔多,薯粉幾Q彈,湯低都夠酸辣。最鍾意食佢嘅花生,夠脆!份量唔太多,剛剛好。腐竹就普通啦,都有掛到汁水,湯底係叫左BB辣,無論外賣定堂食,都覺得D湯好熱,要吹幾下先得,但係D薯粉好滑,所以到最後成個嘴都好燙,不過都可以接受。平時會係店內堂食,店鋪入面環境都算乾淨。因為今日趕時間就叫左外賣,外賣自取有8折,等嘅時間大概10分鐘左右,店員又負責收銀同樓面,人手稍微不足。之前幾次都係堂食仲等得耐D,可能要做左外賣生意先。總括而言,外賣會比堂食更省時,食物質素同其他店舖都差不多水準。
酸辣薯粉加腐竹
BB辣
2021-07-04
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$35 (Dinner)
酸辣薯粉加腐竹
BB辣