2019-05-19 744 views
因為朋友鐘意食泰國菜,平時番工見到德福平台依間泰國菜近近地,收工就一於黎試下佢!依間餐廳細細地唔太起眼,可能加上係平日夜晚,人唔算多,不過質素都ok!兩個人叫左個蝦嘅Pad Thai, 生菜包同馬拉盞炒通菜!個Pad Thai 好大份,唔會炒到太乾身,都幾好食,不過塊蛋皮就勁乾無乜蛋味,麻麻地好食,真係有無都無所謂!生菜包啲肉碎好辣!唔算好食得辣嘅我就真係唔太食到,但係其實係幾惹味嘅!個通菜係我覺得幾樣野入面最好食嘅!因為真係好入味,但又唔會太辣,岩哂我依啲鐘意少少辣但係太辣又頂唔順嘅人野飲就嗌左個椰青!都幾甜!同個椰青入面係超多椰子肉食,刮啲肉刮到手都攰埋haha但係正嘅!整體黎講都唔錯,價錢都係正常價,兩個人除番開每人$150到,可以一試!
兩個人叫左個蝦嘅Pad Thai, 生菜包同馬拉盞炒通菜!

2019-05-12
$150 (Dinner)